Mens der over skærmen ingen tvivl har været om, at krig og kamp er en fast del af karakterene i Game of Thrones liv, er det måske ikke alle, der ved, at der bag kulissen også har været hårde kampe. I nogle tilfælde har det også krævet en mindre hær at få scenen i hus.

Battle of the bastards, der selvfølgelig er den fuldstændig vanvittige kampscene, hvor John Snow og Ramsey Bolton kæmper om Winterfell, krævede et mandskab på intet mindre end 600 personer bag kameraerne og 500 statister, for at kunne blive til virkelighed. 

I den nye kommentar, der udkommer en uge efter sidste afsnit af sæson otte, vil man få et indblik i, hvordan skuespillere og besætning må kæmpe mod ekstreme vejrforhold og hardcore fans, der gør alt for at få information om, hvad Game of Thrones brygger på. Man får et intimt vindue til, hvordan de mennesker, der har opbygget en hel verden selv kæmper med at skulle sige farvel til den. 

"Dette er meget mere end en 'making of' dokumentar. Det er en sjov, hjerteskærende historie, fortalt med humor og intimitet, om de bittersøde oplevelser i processen med at skabe en verden, og så skulle sige farvel til den," skriver HBO i deres pressemeddelelse. 

Sæson otte af Game of Thrones, der er den sidste i serien, udkommer den 14. april og kører indtil den 19. maj. Game of Thrones: The Last Watch vil udkomme cirka en uge efter. 

Du kan læse vores tidligere artikler om de mange teorier, der florerer om ikke mindst Bran Stark, men også mange af de andre karakterer