Dampet shao mai

Dampet shao mai
Offentliggjort

500 g svinekød

2 tsk. salt

6 tørrede shitakesvampe

1 ½ kop kinakål

125 g pillede rejer

8 hakkede vandkastanjer

2 spsk. kyllingefond

2 spsk. sesamolie

2 spsk. soja

1 spsk. risvin

1 tsk. tapiokamel

1 tsk. finthakket ingefær

1 finthakket forårsløg

½ spsk. sukker

1 pk. won ton-plader

Håndhak kødet – meget vigtigt!

Kør det til en sej fars med salt, og tilsæt de øvrige ingredienser.

Fordel farsen på pladerne, der formes runde – toppen skal være uden dej.

Damp i ca. 5-6 minutter.

Dej:

1 ½ kop sigtet hvedestivelse

½ kop sigtet tapiokamel

1 ½ kop varmt vand

2 spsk. olie

Bland de to slags mel, og rør med vand og olie til en dej, der rulles tyndt ud som til ravioli. Stik runde plader ud.