Gå væk, vegetarer!

’Hos Slagteren’ er en vaskeægte slagter-restaurant, der ikke lader vegetarer tilbage med mange chancer. Spørgsmålet er så, om fjerde gang så også endelig er lykkens gang på Kultorvet.

Gå væk, vegetarer!
Offentliggjort

”Alle gode gange fire!” siger Jens Slagter med et grin og med slet skjult henvisning til, at det nu er fjerde gang indenfor bare få år, at adressen Kultorvet 5 lægger hus til en restaurant. Mads Refslund forsøgte sig ad to omgangen, og Jens Slagter selv måtte efter kort tid opgive samarbejdet på stedet med sine daværende partnere, og nu er det så lykkens gang – denne gang alene.

Jens Slagter er verdenskendt i Danmark som ’Slagteren på Kultorvet’ få meter derfra, og restauranten har derfor meget naturligt fået navnet ’Hos Slagteren’. Dermed også sagt, at det ikke er stedet for vegetarer – der er kød over hele linjen. Jens Slagter tøver ikke med at kalde stedet en ’Slagter-restaurant´, og den står da også på bøffer, lammeryg, tatar, pølser, rilette m.m. Og som om det ikke kunne være nok, så er restauranten udsmykket med slagterredskaber, plancher med udskæringer etc. Vegetarer har med andre ord ikke et roligt øjeblik på stedet!

Dog kan man ty til en gang klassik og ærkebritisk fish’n’chips med ærtepuré og hele svineriet. Men også der lurer kødfaren, for chipsene er stegt i oksetalg, som det hør og bør sig – og som briterne i tidernes morgen lærte at gøre det af vikingerne, såmænd.

Se mere på www.kultorvet5.dk

Gå væk, vegetarer!