Det er knap to år siden, at vi sidst så noget til gangsterbossen Thomas Shelby og resten af hans kriminelle undergrundsbande 'Peaky Blinders' fra Birmingham i sæson 4. Men nu skal vi ikke vente så frygteligt meget længere på næste sæson af den populære gangster-serie.

Sæson 5 får dansk premiere 5. september, bekræfter C More, som har rettighederne til serien i Danmark.

I fire sæsoner har vi fulgt Shelby’erne med de velkendte sixpences stige væk fra slummen og op ad i verden, men også miste det hele igen. For modstand og truende kræfter udefra har der været rigeligt af for Thomas Shelby og co. Andre gangstergrupper og magtfulde politiske grupperinger har udfordret Shelbys position i det tumultariske England i 1920'erne, hvor kommunister, kapitalister og kriminelle slås om retten til at definere spillereglerne. 

Da vi forlod 'Peaky Blinders' i sæson 4,  endte Thomas Shelby med at vinde valget om at blive parlamentsmedlem, for på den måde at redde sin familie fra lovens nysgerrige øjne og drive deres bookmakerforretning sikkert videre.

Men i femte sæson møder Shelbys atter modstand. Det hele begynder i1929 i forbindelse med børskrakket på Wall Street, og krakket får stor betydning for Shelby-familien, som mister alle sine penge. Ligesom mange af familiens legitime forretninger også falder fra hinanden, og det store spørgsmål er derfor: Hvordan skal de nu tjene deres penge? Heldigvis giver det nye politiske liv andre muligheder for Thomas Shelby.

Femte sæson består af seks afsnit.

Se traileren herunder: