Vi går snart fra sommer til efterår, og det betyder vanen tro en masse nye sneaker-udgivelser.

Der hersker ingen tvivl om, at Nike og Adidas sidder solidt på sneakermarkedet for tiden, adidas med deres succesfulde NMD, Boost og Yeezy-sneakers, som bliver revet væk, idet de når butikshylderne, og Nike med deres flettede sommersneaker Mayfly Woven, den nye Air Presto og altid populære Air Max-sneakers.

Denne måneds nye udgivelser er da også domineret af de to giganter, som dog får lidt selskab af New Balance og Reebok, der begge har lavet et solidt comeback det seneste års tid.

Her har vi samlet 22 sneakers, der alle undtagen én nyhed fra Kanye West forventes at nå butikkerne i månedens løb.

Hypebeast x New Balance 580

Det amerikanske modesite Hypebeast har lavet et samarbejde med New Balance, hvor de har redesignet den amerikanske skoproducents kendte 580-model. Det har resulteret i to forskellige farvevariationer, en i mintgrøn, som er inspireret af naturen og en i sort med hvide malerpletter på, der sender referencer til rummet. De nye sneakers lanceret globalt 19. august.

Soulland Meets Eric Koston for Nike SB

Soulland-stifter Silas Adler har fået muligheden for at lave et samarbejde med et af sit barndomsidoler, skateren Eric Koston, og så er afsenderen ovenikøbet Nike. Det spændende nye samarbejde kan købes på nike.com, i Streetmachine og Soullands egen butik i København fra 12. august.

Reebok Butter soft Leather Pack

Reebook lader tre af deres mest klassiske sneakers, Classic Leather, Workout og Club C returnerer med overdele i et meget blødt læder. De tre nyfortolkninger vil nå forhandlere, heriblandt Size? ,12. august.

Adidas Originals Tubular “Instinct” Silhouette

Adidas har været glad for deres Tubular-silhuet denne sommer, og skoen er allerede udkommet i adskillige designs og farver.  Nu præsenterer de så en helt ny udgave med denne høje version, der er lavet i den oprindelige versions ruskind og tekstil overdel.

Asics Tiger veg-tan Gel-Lyte III og Gel-Respector

Asics har givet to af deres mest ikoniske silhuetter, Gel-Lyte III og Gel- Respector, et nyt luksuøst, vegetabilsk garvet læder. Både den røde og sorte version har fået den samme off-white sål, og de kommer begge til salg 13. august.

NikeLab & Ricardo Tisci Free Traub Force Flyknit og Free Transform Flyknit

NikeLab er snart klar med endnu et samarbejde med Givenchy-designeren Riccardo Tisci, der denne gang byder på to sneakers i det lette Flynkit-materiale og multifarvet print, hvoraf herreudgaven har tilføjet sok. Begge sneakers bliver lanceret senere på måneden. 

Adidas 3D Printed Winners Shoe

Adidas giver de olympiske atleter, som de sponsorerer endnu en grund til at stå øverst på skamlen, da de har valgt at give alle medaljemodtagere et par af deres helt nye sneaker, som er deres første 3D-printede nogensinde.

Den første atlet til at modtage et par var den New Zealands rugbyspiller Tyla Nathan-Wong, som vandt sølv. Der er endnu igen offentlig udgivelsesdato, men det bliver formentlig senere på måneden.

Nike Air Jordan 1 'Deconstructed'

Den nyeste udgave af Air Jordan 1 har en overdel i kanvas og kommer i en beige og sort udgave. Sålen er den klassiske, hvide sål fra den oprindelige Air Jordan-sneaker.

Adidas Originals Reflective NMD R1

August byder også på endnu et release af den populære NMD-sneaker. Denne gang kommer den i en sort og hvid udgave, som begge er lavet i et reflekterende materiale. De rammer efter planen butikkerne 18. august.

Adidas Ultra Boost “Olympic Medals” Pack

Til ære for De Olympiske Lege, som lige nu udspiller sig i Rio har Adidas valgt at udgive en Ultra Boost i de medalje-farver. De tre sneakers' overdele er lidt forskellige og kommer i en mørk grå, lys grå og sort udgave. De tre Ultra Boost, når udvalgte butikker 17. august. 

Nike Air Huarache “Metallic Blue”

Selvom Nike så sent som i juli måned præsterede en ny blå udgave af deres ikoniske Huarache-model, er de allerede klar til endnu en blå version, når denne metalliske sneaker kommer i butikkerne i slutningen af august.

Adidas Yeezy SPLY Boost 350 v2

Så er det snart tid til overnattende og køliggende Yeezy-fans foran alverdens sneaker-butikker, for Kanye West og Adidas har netop offentliggjort den første smagsprøve på den kommende Yeezy Boost 350-sko. Med det hvide print på siden skiller den sig en del ud fra dens forgængere. Der er endnu ingen officiel udgivelsesdato, men mon ikke vi snart kan begynde at glæde os.

LÆS OGSÅ: Adidas hylder OL med nye medaljesko

LÆS OGSÅ: Soulland klæder skater-ikon på i nyt samarbejde med Nike SB

LÆS OGSÅ: 11 favoritter fra H&M’s nye efterårskollektion