Mænd kan godt lide kvinder, der spiser deres dessert op. De ord skrev jeg engang for et konkurrerende onlinemedie. Jeg elsker at spise, men jeg overlader som oftest madlavningen til professionelle. Her har jeg samlet et par af mine anbefalinger, der forhåbentlig kan inspirere dig til at spise endnu bedre i weekenden.
____________
Tidligere på ugen præsenterede The Society of Publication Designers og The Professional Publishers Association de magasinforsider, som de vurderede havde skildt sig ud i nyere tid. Blandt de nominerede var New York Magazines glimrende "Food & Drink"-specialudgave. Se de andre nominerede her.
____________
Se kokken og tv-værten Eddie Huang spise en af sine berygtede baos fra sin restaurant BaoHaus i New York. Her foreviget af instruktøren Jake Davis i slowmotion til tonerne af The Charmels' 'As Long as I've Got You'.
"Get the mixed-meat shawarma on a Turkish roll with everything. Douse it in the spicy stuff from the bowl on the counter. Get the fries. They’re totally factory food, and totally supercrisp, and totally superawesome dipped in superthick mayonnaise outside at night in Copenhagen when you’ve done a terrible job of making plans to eat elsewhere." Et af mine yndlingsmagasiner om mad, Lucky Peach,
Jeg tager også min del af ansvaret for, at jeg sikkert også kan være polariserende, men – også med min meditation og min buddhismeinteresse – hæ! – så prøver jeg at være lidt mindre polariserende, end jeg før har været. Jeg er faktisk begyndt at tænke en lille smule, før jeg taler. Det har jeg altså ikke været så præget af.