Kaffebrygning back-to-basic

Kaffebrygning back-to-basic
Offentliggjort

Norske Wilfa fik sidste år en del fortjent omtale på deres back to basic-tilgang til kaffebrygningen med den dansk designede Svart Manuell-kaffebrygger. Nu er nordmændene så klar med endnu et designstatement på kaffeområdet. Denne gang en redesignet udgave af den traditionelle kaffemaskine – Svart Presisjon. Endnu en gang er det danske Designit, som kan krediteres for designet, mens baristaverdensmesteren Tim Wendelboe står som garant for bryggekvaliteten.

Traditionelt benytter man kaffekolben til at hente vand til kaffebrygningen med. Men med denne fremgangsmåde er der stor sandsynlighed for, at gamle kafferester blandes med det rene vandhanevand, hvilket ifølge eksperter forringer kvaliteten af den kaffe, som efterfølgende brygges. I Svart Presisjon er vandbeholderen derfor aftagelig, som man også ser det på mange kapselmaskiner, hvilket sikrer en renere vandkvalitet.

Også vandtemperaturen reguleres automatisk i den nye Wilfa-maskine, og det sikrer, at det vand, som dryppes ned over den helst friskkværnede kaffe, styres inden for et temperaturspænd på mellem 92 grader og 96 grader. Resultatet er en balanceret kaffesmag uden spor af bitterstoffer.

Pris: fra 2.499 kr.

Se fem andre nyheder til dit køkken på gastro.dk.

LÆS OGSÅ Perfekt italiensk: Fem nemme og klassiske pizzaer