Del broccolien i buketter. Pil løg og hak fint. Skær bacon i tern og steg sprødt. Rør en vinaigrette af lidt olie, balsamico og farin. Vend alt med vinaigretten og top med bacon.
2 store gulerødder
Annonse
1 skalotteløg
Olivenolie
1 spsk. ingefærjuice
1 tsk. spidskommen
Rosenkål
Æble
Skræl gulerødderne, riv dem på rivejern eller mandolinjern og læg i isvand til servering. Så holder alt sig sprødt og farverigt.
Pil løget, og skær det i ringe. Rør en dressing af olie, ingefærjuice og spidskommen.
Del rosenkålene ud i blade. Skær æblet i tern. Tag gulerodsstrimlerne op af vandet, afdryp godt og dup tørre i et viskestykke.
Vend gulerodsstrimler, rosenkålsblade og æbletern med dressingen lige inden servering.Blomkålssalat
Annonse
1 blomkål
50 g valnøddekerner
2 spsk. hasselnøddeolie
Skyl blomkålen, og skær den i helt tynde skiver (evt. på et mandolinjern) og læg i isvand til servering, så alt forbliver sprødt.
Rist valnødderne på en pande. Tag blomkålen op og afdryp godt og vend med de ristede valnødder og hasselnøddeolie.
Jeg kan love dig for, at jeg har meget på hjerte. Men det kommer jeg ikke til at blande ind i min karriere. Det er ikke professionelt interessant for mig at udtale mig om ting. At jeg selv mener en masse i det private … fair snak. Men den snak kan jeg tage med nogle venner.