Årets forret 2011 blev vundet af Thomas Herman (Herman i Nimb) med hans ’Skandinaviske skaldyr & bisque med muslinger og kamille-kaviar’. De øvrige nominerede i forretskategorien var Rasmus Kofoed (Geranium), Jacob Mielcke (Mielcke og Hurtigkarl), Allan Poulsen (Henne Kirkeby Kro) og Ronny Emborg (A.O.C.).
Prisen for Årets hovedret 2011 gik til Jonas Christensen, 1.th., der gav den med ’Sprængt kalvebryst med ærter og gulerødder’. Han konkurrerede med Bo Bech (Geist), Rasmus Kofoed (Geranium), Torsten Schmidt (Malling & Schmidt) og Rainer Gassner (Ti Trin Ned) i denne kategori.
Endelig fik nomas René Redzepi prisen for Årets dessert 2011 med ’Gammel dansk og vilde urter’. I dessertkategorien var han oppe imod Søren Selin (Alberto K), Tommy Friis (Molskroen), Rasmus Grønbech (Grønbech & Churchill) og Michael Pedersen (Villa Vest).
Hvert år er der en mindre række skiftende specialpriser. I år gik en pris for Årets bistro til Bo og Lisbeth Jacobsen for deres nye Paustian, mens Årets betjening gik til Rudolf Mathis, Årets udskænkning fik Martin Bek fra formel B prisen for, og endelig blev der igen en pris til noma, denne gang for Årets snack.
Se mere på www.aaretsret.dk.
Årets forret
Årets hovedret
Årets dessert