Forårsmenu - 6 fantastiske opskrifter

Det er forår, men mange råvarer er stadig’uden for sæsonen’. KokkenRené Tang viser, hvordan man kan tage forskud på forårsglæderne ved hjælp at førsteklasses halv- og helfabrikata i denne fabelagtige forårsmenu.

Forårsmenu - 6 fantastiske opskrifter
Offentliggjort

Det er forår, men mange råvarer er stadig ’uden for sæsonen’. Fortvivl dog ikke, for kokken René Tang viser, hvordan man kan tage forskud på glæderne med førsteklasses hel- og halvfabrikata. For det er ingen skam at tage forskud på årstidens glæder med sidste års høst på glas og dåser.

Klik her og få opskrifterne til en 6-retters forårsmenu af kokken René Tang. Gå all in og lav den til 3 gode venner eller udvælg 3 retter og inviter familien til frokost på én af forårets mange helligdage.

Forårsmenu - 6 fantastiske opskrifter