Forårs(mave)fornemmelser - fem fantastiske opskrifter

Det lysner stadig dag for dag derude, og detrumsterer i jorden med vilde urter, asparges, nye løg, hestebønner, rabarber og nye kartofler – om end fra udlandet, men alligevel ... Kombinér alle disse herlige ting med frisk fisk, skaldyr og lyst kød, så bliver det om ikke andet så forår i din mave, lover Mikkel Karstad.

Forårs(mave)fornemmelser - fem fantastiske opskrifter
Offentliggjort

Disse 5 opskrifter fra Mikkel Karstads hånd sørger for, at vi alle får forår på tallerknen:

STEGT JUMFRUHUMMER med broccoli, brøndkarse, frisk gedeost og boghvedevinaigrette.

CITRONGRILLET MAKREL med syltede nye løg, sølvbede og ramsløg.

KONFITERET SVINEKÆBE med forårssalat og ristede morkler.

GRILLET VAGTEL med kompot af nye kartofler og hestebønner, sprøde kartoffelskræller og en urtesalat.

RABARBER med havregryns-crumble og iscreme med sukkerroesirup.

KLIK HER OG FIND OPSKRIFTERNE PÅ DE FANTASTISKE FORÅRSRETTER.