Fra bord til seng med Fergus Henderson
Fergus Henderson ermanden bag St. Johns nose to tail-restaurant i Londons gamle kødby, der hurtigt fik hurtigt, michelinstjerne og pæn placering i den rigtige ende af listen over World’s 50 Best.gastro har været på besøg og taget et par opskriftermed hjem...
Fergus Henderson har styrket ideen om et britisk køkken efter devisen less is more og regnes i dag for en af de vigtigste britiske kokke i de seneste 20 år. Og som om det ikke var nok at servere fra hoved til hale, kan man nu også få nattesøvnen med.
Det nye St. John Hotel har restaurant, der serverer gris til kl. to om natten, hotelbar, der er åben 24-7, og roomservice, der bl.a. byder på blodpølse. Lars Hinnerskov Eriksen har taget det hele med, og køkkenchefen, Tom Harris, indvier os i et par af sine nose to tail-opskrifter.
LÆS OM TREVOR GULLIVER OG FERGUS HENDERSON, DE TO MÆND BAG RESTAURANTSUCCENSEN ST. JOHN OG NU OGSÅ ST. JOHN HOTEL.