Ingen krise på restaurant 'Kiin Kiin'

Mange gorumetrestauranter lukker i disse finanskrisetider, men stjernekok Henrik Yde Andersens succesfulde thairestaurant 'Kiin Kiin'mærker ikke noget til krisen.

Ingen krise på restaurant 'Kiin Kiin'
Offentliggjort

Det sidste halvanden til to års finanskrise har sat sit præg på restaurationsbranchen og har rettet pressens lys mod samme branche – senest Erhvervsbladet, der har listet 16 danske restauranter efter evne til at tjene penge. Man har nærmere bestemt kigget på afkastningsgrad og soliditet.

Restaurant Kiin Kiin (med tilhørende ’filialer’) ligger i den absolutte top med noma og Frederikshøj på henholdsvis anden- og tredjepladsen – og langt foran branchen i øvrigt. Kiin Kiins hovedmand – og i al fald ansigt udadtil – er Henrik Yde Andersen, der på blot fire år har opbygget en forretning med 90 ansatte! Før Kiin Kiin-eventyret var Henrik Yde restaurantchef hos The Paul i Tivoli.