Kenneth Hansen præsenterede som den sidste af de fire deltagere (der ud over Kenneth var Brian Mark Hansen, Søllerød Kro, Casper Sundin, Stammershalle, og Michael Munk, MeMu) sin hovedret, som på alle måder skilte sig markant ud fra de øvrige rigtig gode, men også lidt ’artige’ serveringer. Kenneth Hansens lammeservering var af asiatisk tilsnit med en grøn karry, tilhørende grøntsagsruller, syltede strandløg, skilt sauce på ostevalle etc. Der var masser af smag og duft, mere ’pang’ over hele linjen. I dessertheatet lagde Brian Mark Hansen usædvanligt stærkt ud med en veritabel ’Søllerød-dessert’, hvor han bl.a. serverede falsk caviar (små perler af geleret kirsebærvin fra Frederiksdal Gods) på en creme og serveret i en caviardåse. Den servering må have været med til at sikre ham andenpladsen i konkurrencen.
Kenneth Hansen fejede dog alle af banen med sin dessert, der i sin serveringsform var en hilsen til El Cellar can Roca. Den stod bl.a. på Frederiksdal kirsebærvin i egen flaske (halveret på langs), cremefraicheparfait med kirsebærsauce og maltpuder og rødbeder henkogt i kirsebærvin.
Konkurrencen pegede fremad mod Bocuse d’Or i Lyon næste år i den forstand, at den viste, hvor sikker en konkurrencekok Kenneth Hansen er. På kort tid og på feltfod leverede han med overlegen ro et par serveringer på tårnhøjt gourmetrestaurantniveau.
Casper Sundin præsterede i øvrigt overlegent i betragtning af, at han nærmest var trådt lige ud af en hospitalsseng og med en uafklaret diagnose. Det viste sig senere at være en perforeret blindtarm, så det var tilbage til hospitalet efter velfortjent at have modtaget årets særpris og 10.000 kr.
Jeg kan love dig for, at jeg har meget på hjerte. Men det kommer jeg ikke til at blande ind i min karriere. Det er ikke professionelt interessant for mig at udtale mig om ting. At jeg selv mener en masse i det private … fair snak. Men den snak kan jeg tage med nogle venner.