Kom med til eksklusiv chokolade-dinner
Det engelske chokolade-univers Hotel Chocolat afholder dereseksklusive Supper Clubs i København. Og du kan komme med.

Der er netop åbnet den første Hotel Chocolat-butik i København, og nu lancerer den engelske chokolade-virksomhed pop-up restauranten Supper Club.
Hotel Chocolat har teamet op med kokken Jon Bentham (hædret med en Michelin-stjerne under Gary Rhodes), og han har til de særlige Supper Club-arrangementer sammensat en menu, der udforsker både den salte og søde karakter i kakaoen, og hvor han bruger kakaoen som et krydderi.
Menuen vil bl.a. byde på kakao-pesto og kakao-balsamico dip, Confit de Canard med hvid chokolademos, sure og søde kakaonips og orange sauce. Til dessert er der Single Origin Chocolate Millefeuille, små hjemmelavede chokoladestykker og meget mere. Menuen er afstemt med fire vine af en vinekspert fra Berry Bros & Rudd - Londons ældste og mest ansete vinhandlere.
Supper Club middagene finder sted den 23. & 24. november i butikken i Østergade, og prisen er 750 kr. pr. person alt inkluderet.
Du kan reservere plads på: tastingevents@hotelchocolat.co.uk eller ring på: 3336 1140
Se også: København får sit første Hotel Chocolat
Hotel Chocolat Roast + Conch Shop
Østergade 13
1101 København K