Lieffroy & Lieffroy på banen igen
Jo, du læste rigtigt – Restaurant Lieffroy er ved at være en realitet.
Jean-Louis Lieffroy forlod Falsled Kro efter en menneskealder i 2008 og hans søn Patrick nogle måneder senere – en vistnok ikke helt harmonisk afsked med det sted, som Lieffroy-navnet nærmest var blevet synonymt med.
Efter en længere pause er far og søn tilbage – nærmere bestemt i den gamle færgeby, Nyborg, hvor de har købt Hesselhuset, der ligger pittoresk lige ned til vandet. Huset er netop nu underlagt en større (især indvendig) renovering, og restauranten forventes at åbne omkring 1. september.
”Vi planlægger et lidt mindre prætentiøst spisekort, end vi havde på Falsled – jeg forestiller mig menuer i 3-500 kroners klassen med mulighed for tilvalg,” fortæller Patrick Lieffroy og tilføjer, at det også er planen at arrangere kokketræf og diverse arrangementer.
Restaurant Lieffroy bliver i modsætning til Falsled Kro ’kun’ restaurant og altså ikke med mulighed for overnatning. I første omgang holdes der udelukkende aftenåbent, men Patrick Lieffroy udelukker ikke, at det eventuelt i sommermånederne kunne komme på tale med frokoståbent.