Nyt gastro på gaden

Et nyt gastro har ramtbladhylderne, og på menuenstår derblandt andet Mafiamad, Bruxelles ølhuler og en guide til Københavns bedste, billige restauranter.

Nyt gastro på gaden
Offentliggjort

Desuden laver vi mad, du har råd til i krisetider, kigger det sicilianske (mafia)køkken over skulderen, når folkene på L'Altro laver deres Corleone-menu og så lader vi torskerognen battle torskerognen i det endelige showdown: 'Dåsen vs. Buksen'.

Vi taler også med direktøren for noma og spørger ham, om han kan skaffe et bord og besøger den australske kok Luke Burgess, der hylder principperne fra Det nye nordiske køkken på sin restaurant i Hobart, Tasmanien.

Og så har vi sat Politiken og Jyllands-Postens vinanmeldere Henrik Steen Andersen og Niels Lillelund i stævne i en blindsmagning.

Det, og meget andet, kan du læse om i gastro nr. 65.