'Spis' - Ja tak, meget gerne

'Spis' - Ja tak, meget gerne

'Spis' - Ja tak, meget gerne
Offentliggjort

Opskrifter, der er til at gå til, men som meget ofte har et enkelt, men genialt twist, og opskrifter som bærer præg af, at manden er uddannet til at lave mad på et meget højt niveau. Mikkel Karstad er ikke endnu en glad køkkenskriver, der er habil i et køkken, men som ret beset ikke kan mere end ferme amatører.

Der er ingen opskrifter, man ikke kan lave – og ikke har lyst til. Der er en rustik enkelthed over serveringerne, men de er ikke banale, og man lærer lige nogle staldtips undervejs.

Bogen er lækker i sit udstyr og således ret udansk! Den er brugervenlig åben i ryggen, så man kan have den liggende åben på køkkenbordet. Anders Schønnemann har taget de smukke og indbydende billeder. Karstad/Schønnemann stod også bag Meyers Almanak for et par år siden, en af de bedst sælgende kogebøger nogensinde på dansk. Meyer fik æren, men Karstad var indeni!

Der udkommer årligt ikke så mange kogebøger, der er grund til at stoppe op ved, men det her er en af dem.

/Jesper Uhrup Jensen

'Spis' - Ja tak, meget gerne
'Spis' - Ja tak, meget gerne
'Spis' - Ja tak, meget gerne