Asparges & Fjordrejer

Offentliggjort

3-i-1-rejer med bagte hvide asparges i svøb af røget spæk

Til tre personer













Før servering varmes glas med indhold op:






Rejeskum:



Udstyr: chiffon




Bagte asparges i svøb:






Rejebisque























Tip!

Rejer, ærter og asparges med grøn aspargesolie, ’mælkemandler’ og skum af mandelmælk

Til 2 personer








Aspargesolie:





Mandelmælk og ’mælkemandler’:




Åben ravioli af ny selleri og fyld af skummende rejebisque-frikassé med rejer og grønne asparges

Til 2 personer














Selleri-ravioli:









Rejebisque























Tip!

Hvide asparges og fjordrejer på stegt ’rejerugbrød’ med rejemayonnaise

Til 2 personer









’Rejerugbrød’:












Tip!


Rejebisque























Tip!

Reje- og aspargesfrikassé i vol-au-vent

Til 2 personer















Vol-au-vent:







Tip!Se, hvad vi ellers skriver om: Gastronomi, Artikler og Mad