Skal smagsløgene forkæles med noget nyt og lækkert denne sommer, er drinkslavet på den æblebaserede franske klassiker Calvados et godt sted at starte. Her får du tre lækre drinks-opskrifter…
Calvados stammer oprindeligt fra Normandiet i det nordvestlige Frankrig, og er baseret på æbler. Med sin lethed og karakteristiske smag af æblebouquet med et strejf af vanilje, egner den sig perfekt til sommerens drinks.
Hæld 2 cl Calvados Grand Solage eller Père-Magloire i et champagneglas sammen med 2 cl jordbærlikør. Fyld op med 10 cl iskold tør champagne eller mousserende vin.Calvados Tonic
Skænk 4 cl Boulard Grand Solage eller Père-Magloire i et højt glas. Fyld op med kold tonicvand og isterninger. Pynt med en skive lime. En kærkommen variant over den traditionelle Gin og Tonic.French Coffee
Annonse
3 cl Calvados Grand Solage eller Pére-Magloire hældes op i op i et højt glas. Tilsæt 4 cl god, stærk kaffe og rørsukker efter smag. Top op med friskpisket flødeskum og server med det samme.
Jeg har kun lært halvdelen af, hvad min far kunne med sine hænder. Og mine børn har lært mindre end halvdelen. De kan ingenting. Jeg tror, det vildeste, de kan, er at binde deres snørebånd. Det, tror jeg, kan være roden til noget af den mistrivsel, vi oplever.