Sponsoreret af Arla Unika.
Det vil efterhånden ikke være korrekt at omtale Mielcke
& Hurtigkarl som en velbevaret hemmelighed. For du kan ikke møde et oplyst
menneske i restaurant-Danmark, der ikke bliver enten blød i knæene eller får
julelys i øjnene, når talen falder på Mielcke & Hurtigkarl.
Det eneste hemmelige ved Mielcke & Hurtigkarl er
efterhånden, at Michelins inspektører år efter år forbigår restauranten.
Nærmest som en demonstration. Eller måske ved de ganske enkelt ikke, at
restauranten ligger lige der og laver mad og serverer vin, som var der ingen
dag i morgen?
En eller anden, ring dog snart til Michelins hovedkontor og hvisk
dem i øret, hvad der foregår på Frederiksberg!
I det nye afsnit af Gastros helt nye serie ’Hele menuen’
besøger vi Mielcke & Hurtigkarl og møder de nøglepersoner, der sørger for,
at flere og flere får restauranten som deres favorit.
Køkkenchef Jakob Mielcke
tager imod, Thomas Korby agerer vært, og i køkkenet kokkererer Line Nadia
Hansen på et niveau, der giver genlyd.
Mielcke & Hurtigkarl med den ikoniske placering ved Haveselskabets
Have ved indgangen til Frederiksberg Have laver gourmetmad, serverer vin og
dyrker værtskab i en skala, hvor meget få kan følge med.
Det er noget af det, du ved selvsyn kan konstatere i det nye
afsnit af ’Hele menuen’. Her besøger vært Sune Lykke Albinus restauranten og
lærer om tankerne bag stedet. Både dem, der går forud for en helt almindelig
aften med tasting menu og to lys på et bord, og dem, hvor livets største
begivenheder skal fejres, og intet må fejle.
Alle ved det: Mielcke & Hurtigkarl burde for længst have
fået en michelinstjerne. Heldigvis er der rigtig mange af os, der intet har med
michelinguiden at gøre, der ikke er det mindste interesserede i at holde stedet
hemmeligt.
’Hele menuen’ bliver præsenteret i samarbejde med Arla
Unika, og du kan se første afsnit lige her: