En lækker saltet sommermenu...

RENÉ TANG tager det ikke med et gran salt, når han viser, at 'saltmad' ikke bare er et fortidigt vinterlevn og et spørgsmål om konservering, men at salt også har sin plads i det danske sommerkøkken.

En lækker saltet sommermenu...
Offentliggjort

René Tangs saltede sommermenu finder du:

SALTET LAKS

Med fennikel, ramsløgcreme og sprødt rugbrød

SPRÆNGT GRIS

Dampet under saltdej med spidskål, porre og timian

KALVEKULOTTE

Med saltet citron, pastinak, estragon og røget salt

SALTBAGT RØDBEDE

Med blåskimmel, valnød, syltet perleløg og brunet honning-smørsauce

SALTET KAMMUSLING

Med jordskok, agurk, dildcremefraiche og ølcrumble

SALTET KARAMEL

Med græskarkerne, æble og småkagedrys

ANANAS OG SALTET NOUGATSIFON

Med kakaocrumble og myntestøv

KLIK HER OG FÅ OPSKRIFTERNE.