gastros favoritter: Bøger

I denne uge drømmer gastro om de største bedste, mest spændende ultimative lækre store og småbøger. Se favoritterne her...

gastros favoritter: Bøger
Offentliggjort

Trendy bog fra trendy London Sohorestaurant med rødder i utrendy, men underskønne Venedig. Hvis man kun skal have én italiensk kogebog i år.

__________

Kan man lave mad efter denne her bog? Næppe, men man kan være med på en kigger.

__________

Uden tvivl årets smukkeste gastronomiske udgivelse. Jakob Mielcke laver ikke verdens mest ligetil mad, mildt sagt, men faktisk er opskrifterne overraskende enkle. Det er måske ikke bogen, man river frem på en banal hverdagsaften – det skulle da lige være for at booste tristessen.

__________

Hvis man hører til dem, der aldrig nåede at komme på elBulli (og det vil sige de fleste), så er der med bogen her i hånden mulighed for et besøg fra sofasiden.

__________

Kongen af Odense er ikke Anker Boye – det er Thomas Pasfall, og hans nye kogebog må helt bogstaveligt være årets største. Lad bare brillerne ligge, alt er forstørret på forhånd.

__________

Redzepis boxsæt må være årets boggave til madnørder – opskrifter (vanvittigt flot), dagbogsoptegnelser og snapshots fra noma. De kan noget med udstyret, Phaidon. Sættet siges at være forudbestilt i 25.000 eksemplarer.

__________

Næste gang man har en dårlig dag til vinsmagningen, så kan man bare henvise til, at der jo findes knap 1.400 druesorter, så det tror da fanden, hvis man misser et par gange.