Rør en dressing af 3 spsk. uslynget honning, saften af 1 appelsin samt et par spsk. olivenolie, og smag til med salt og peber. Smag desuden til med sherryeddike, så dressingen bliver tilpas både sød og syrlig.
Skær 1 appelsin i 8 både, renset for hinder og det hvide fra skallen. Lad appelsinbådene marinere i dressingen i 1 time tid.
Pluk, skyl og slyng spidskål og rød grønkål (eller almindelig grøn grønkål) og hak groft. Hvis man synes, at rå grønkål er lige lovlig hård kost i større mængder, så lader man spidskålen være dominerende. Her er desuden også brugt spinat.
Skyl og aftør en fennikel, og finthak det kvarte af den.
Kom salt og peber på 1 andebryst, og steg det, så det rosa. Lad det stegte andebryst køle af (gem kødsaften), skær kødet i skiver og anret på salaten med smuldret fetaost, appelsin og fennikel. Hæld dressingen over sammen med kødsaften fra andebrystet.
Salaten kan varieres i det uendelige, fx med andre kåltyper. Strimler af grillede marinerede røde peberfrugter klæder også kombinationen and og appelsin. Fetaen kan udskiftes med mozzarella, eller osten kan helt udelades …
Jeg kan love dig for, at jeg har meget på hjerte. Men det kommer jeg ikke til at blande ind i min karriere. Det er ikke professionelt interessant for mig at udtale mig om ting. At jeg selv mener en masse i det private … fair snak. Men den snak kan jeg tage med nogle venner.