Copenhagen Cooking, der i år finder sted for niende gang, byder fra d. 23. august til d. 1. september på over 100 arrangementer med gastronomien i fokus. Fra internationale gadekøkkener og food trucks til nordiske smagseventyr og gastronomiske oplevelser på steder, du mindst venter det.
Festivalen skydes i gang i Den Sorte Diamant med stjernekokkene Alex Atala fra brasilianske D.O.M., libanesiske Kamal Mousawak fra Souk el Tayeb, og danske Christian F. Puglisi fra Relæ, der diskuterer måltidet som socialt samlingspunkt. Debatten modereres af Adam Price.
Fra d. 23 – 26. august kan du bl.a. se fem af Singapores bedste kokke kokkerere på Vesterbro Torv. I samarbejde med Claus Meyer og restaurant Namnam kan du smage det bedste fra det Singaporeanske køkken. Meyers afholder også madlavningskurser, hvor man selv kan prøve kræfter med Singapore-køkkenet.
Er du madnørd og interesseret i at høre om det ypperste inden for gastronomien er en tur forbi Refshaleøen og MAD Symposium en god ide d. 25. – 26. august (kræver billet). Her vil nogle af verdens bedste kokke, anført af noma’s René Redzepi debatterer og udveksle ideer, erfaringer og inspiration.
Den 29. august kan du komme til kogeboglancering af mad/øl-bogen, Humlen af gastronomi, som Hotel- og Restaurantskolen udgiver i samarbejde med Carlsberg. Til lanceringen kan du besøge forskellige mad- og ølboder, smage retterne, og så serveres der naturligvis massere af forskellige slags øl, som passer til.
Du kan læse mere om arrangementerne og se hele programmet for Copenhagen Cooking på www.copenhagencooking.dk
__________
SE OGSÅ: 6 unikke og velsmagende fiskeretter
SE OGSÅ: 5 lækre opskrifter til brunch med vennerne