Michel Michaud tager styringen af Molskroen

Michel Michaud tager styringen af Molskroen

Michel Michaud tager styringen af Molskroen
Offentliggjort

På Molskroen bliver stilen – med Molskroens egne ord – lidt mere afslappet og landlig (sammenlignet med under Wassim Hallal), og har man været hos Michaud i årene på Ruths Hotel i Gl. Skagen, mon man så ikke har en idé om stilen – bundsolidt klassisk fransk. Der vil i al fald med sikkerhed være østers, pighvar og foie gras på kortet og næppe så meget nynordisk halløj med fermentering, blomster og ukrudt. Der skal ikke mangle noget, og folk skal forstå, hvad der kommer på tallerkenen.

Brasseriet på Strandhotel vil fremover også byde på danske frokostretter og smørrebrød. Hereford på Strandhotel fortsætter som hidtil.

Wassim Hallal tjekker ud fra Molskroen med månedens udgang, og Michel Michaud ligner på ingen måde en mand, der planlægger at trappe ned.

/Jesper Uhrup Jensen

Michel Michaud tager styringen af Molskroen