Middag på Restaurationen – særligt for gastros læsere

Det er sjældent, man har mulighed for at drikke ældre, moden vin i restaurantregi – hvis det altså også skal være til at betale. Men NU får gastros læsere muligheden, for Restaurationens Bo Jacobsen har sammen med Finn Klysner fra DWC Vin været i kælderen og fundet perler frem fra 2001. Kom med til en aften med gammel vin på gamle flasker og mad i forårets tegn!

Middag på Restaurationen – særligt for gastros læsere
Offentliggjort

Menuen til arrangementet:

Pocheret foie gras i rieslinggelé med salat af skovens urter, mirabellekompot og ristet brød bagt med nødder og bacon
2001 Riesling Auslese, Oberhäuser Leistenberg, Herman Dönnhoff, Nahe, Tyskland

Sandart quenelle med stuvede østers, fennikel og kørvel

2001 Sauvignon Bianco, Gana, Terre del Silabo, Colli Luchesi, Toscana, Italien

Ragout af hummer og forårssvampe med syltede grønne tomater

2001 Ribolla Gialla, Azienda Agricole Miani, Colli Orientale del Friuli, Italien

Braiseret limousinekalv fra Pilegården, spidskålsdolmer med trøffel, farseret gratineret kartoffel med urter og hvidløg, persillesauce

2001 “Akronte”, Azienda Agricole Boccadigabbia, Marche, Italien

”Lemon”-banankage med hvid chokolade, ananas og stegte bananer med ingefær Rabarber i hyldeblomstsirup med rabarber-sabayonne og kokoskage, kvædeiscreme, praliné-panna cotta og syltet pære.

2001 Riesling Beerenauslese, Schloss Vollrads, Rheingau, Tyskland

Og desuden en særlig overraskelse …

Tid: Torsdag 26. april

Sted: Restaurationen, Møntergade 19, 1116 København K

Pris: 1.500 kr. pr. kuvert inkl. Vin – aperitif, kaffe og avec kan tilkøbes

Tilmelding og yderligere info: Restaurationen, tlf. 3314 9495

NB: Arrangementet afholdes KUN DENNE AFTEN, pladserne er begrænsede og sælges efter først til mølle-princippet.