Menuen til arrangementet:
Pocheret foie gras i rieslinggelé med salat af skovens urter, mirabellekompot og ristet brød bagt med nødder og bacon
2001 Riesling Auslese, Oberhäuser Leistenberg, Herman Dönnhoff, Nahe, Tyskland Sandart quenelle med stuvede østers, fennikel og kørvel
2001 Sauvignon Bianco, Gana, Terre del Silabo, Colli Luchesi, Toscana, Italien
Ragout af hummer og forårssvampe med syltede grønne tomater
2001 Ribolla Gialla, Azienda Agricole Miani, Colli Orientale del Friuli, Italien
Braiseret limousinekalv fra Pilegården, spidskålsdolmer med trøffel, farseret gratineret kartoffel med urter og hvidløg, persillesauce
2001 “Akronte”, Azienda Agricole Boccadigabbia, Marche, Italien
”Lemon”-banankage med hvid chokolade, ananas og stegte bananer med ingefær Rabarber i hyldeblomstsirup med rabarber-sabayonne og kokoskage, kvædeiscreme, praliné-panna cotta og syltet pære.
2001 Riesling Beerenauslese, Schloss Vollrads, Rheingau, Tyskland
Og desuden en særlig overraskelse …
Tid: Torsdag 26. april
Sted: Restaurationen, Møntergade 19, 1116 København K
Pris: 1.500 kr. pr. kuvert inkl. Vin – aperitif, kaffe og avec kan tilkøbes
Tilmelding og yderligere info: Restaurationen, tlf. 3314 9495
NB: Arrangementet afholdes KUN DENNE AFTEN, pladserne er begrænsede og sælges efter først til mølle-princippet.