Bourgogne på tallerknen - 4 anbefalinger og én advarsel!

Bourgogne er hjemsted for nogle af Frankrigs (og verdens) bedste råvarer, men det kommer langtfra til udtryk på områdets spisesteder – faktisk er det paradoksalt nok nemmere at gå galt i byen end at ramme plet i dette gastronomiske smørhul. Her kommer fire anbefalinger og én advarsel.

Bourgogne på tallerknen - 4 anbefalinger og én advarsel!
Offentliggjort

Der er masser af spisesteder hele vejen fra Dijon i nord til Chagny i syd, men standarden er ikke prangende, og som næsten alle andre steder skal man passe på med at vente til sidste øjebliksvalg eller tage tilfældige beslutninger. gastro faldt i fælden en enkelt gang og fik serveret et skrækindjagende eksempel på den potentielt raffinerede lokale klassiker jambon persillé på en frokostcafé i Nuits St. Georges. Jacques Lameloises trestjernede hyggetempel i Chagny anbefaler sig selv og er still going strong, selv om der tydeligt er luget ud i det tidligere så omfattende vinkort, men i den mere overkommelige prisende af restauranter kunne man vælge blandt nedenstående.

FIND VEJ TIL BOURGOGNES BEDSTE RESTAURANTER HER