1 kylling a ca. 1500 g
4 løg
2 spsk. finthakket ingefær
1 spsk. finthakket hvidløg
1 spsk. finthakket grøn chili
1 tsk. bukkehornsfrø
½ spsk. spidskommensfrø
½ spsk. koriander
Olie til stegning
1 dl vand
1 dl yoghurt
1 kanelstang (bark)
6 peberkorn
Skær kyllingen i 10-12 stykker, og fjern skindet. Pil løgene, og finthak dem. Varm olie op i en stor gryde, brun løgene, og tilsæt samtlige ingredienser på nær kylling, yoghurt, kanelstang, peberkorn og vand. Når løgene er både brune og bløde, tilsættes de sidste ingredienser på nær kylling, og lad saucen sauterer videre i 2 minutter. Tilsæt nu kylling, og omrør, så alle stykker er dækket af sauce. Og så skal der mere fyld i retten.
Fyld:
4 kartofler
1 dl vand
½ tsk. friskknust sort peber
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. salt
1 tsk. finthakket hvidløg
1 tsk. friskknust korianderfrø
2 tsk. friskknust spidskommensfrø
1 tsk. karrryblade
½ tsk. friskknuste nelliker
1 citron – saften heraf
2 tomater
2 dl vand
Skræl kartoflerne, skær dem i tern, kom dem ved, og lad retten simre i 5 minutter under omrøring, og tilsæt vand. Pil hvidløgsfeddet, finthak det, og kom det i retten sammen med alle krydderierne, citronsaft og grofthakkede tomater. Lad så retten simre 6-7 minutter under låg, tilsæt vand. Og retten simrer yderligere i ca. 15 minutter, før den er færdig.