Rodfrugter i baconsvøb

Få opskriften på rodfrugter i baconsvøb.

Rodfrugter i baconsvøb
Offentliggjort

1½ kg persillerødder

4 spsk. flydende honning

2 spsk. olivenolie

Salt

Sort peber

250 g baconskiver

Skræl og skyl rødderne. Store rødder flækkes i halve eller kvarter. Vend rødderne med honning og olivenolie og krydr med salt og peber. Vikl bacon omkring rødderne, og læg dem i ét lag i en bradepande med bagepapir. Bag rødderne i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter.

Tip:

Erstat persillerødder med pastinakker. Og hvis nu det skal passe med rødderne i forhold til stegen, så kan du lave rødderne næsten færdige, inden du kommer stegen i ovnen. Når stegen er færdig, og den trækker, kan du skrue op for temperaturen på ovnen og lige give rødderne det sidste zap, så de er klar til servering.

Sunday roast - syv lækre opskrifter