Den nykårede michelinrestaurant Substans indvier os i nogle af restaurantens dejlige sommeropskrifter, der bl.a. bringer sommerbuk og sommertrøffel på tallerknerne og selvfølgelig alt det stadig nye grønne fra den danske muld – ærter, kartofler, gulerødder, løg og jordbær.
Substans er barn af parret René Tang Jensen og Louise Mammen. Han er udlært kok fra Norsminde Kro og desuden tjeneruddannet – fra Malling Kro, hvor han faktisk traf Louise, der arbejdede dér som tjener.
Madstilen på Substans beskrives af parret selv som nydansk/fransk gourmet, og menuen skifter hver måned. Man kan selv sammensætte sin menu ud fra 6 retter plus en ostetallerken ned til 3 retter – med mulighed for vinmenu.
Jeg har altid interesseret mig for mennesker. Det er min store styrke. Det er også derfor, jeg var god som lærer. Snakke med dem, lytte til dem, forstå dem, give dem gode råd og vejledning. Jeg har altid elsket den der kontakt med mennesker. Den byggede jeg ind i fodbolden.