Se alle de nominerede retter fra Årets Gericke 2012

Offentliggjort

Hav: Fjordrejer og rødbede

Bo Bech, Geist

Hav: Blæksprutte, urter, bær, hybenrose

Claus Henriksen, Dragsholm Slot

Hav: Hummer, røgede asparges, ramsløg

Jacob Mielcke, Mielcke og Hurtigkarl

Hav: Dansk blæksprutte og østers - æbler, kål og vilde urter

Nicolai Nørregaard/Theis Brydegaard, Kadeau Bornholm

Hav: Limfjordsøsters med salte stikkelsbær

René Redzepi, noma

Vinder af Årets Gericke hav

Land: Gris med havgus, morkel og porre

Allan Poulsen, Nimb Louise

Vinder Årets Gericke Land

Land: Kalv med svampe og brændte løg (2. servering)

Søren Selin, Alberto K

Land: Bornholmsk spelt, unghanehjerter og kalvetunge - asier, løg og jernurt

Nicolai Nørregaard/Theis Brydegaard, Kadeau København

Land: Grillede andehjerter med svampebouillon

Christian Ebbe, Søllerød Kro

Land: Kalv med svampe og brændte løg (1. af to serveringer)

Søren Selin, Alberto K

Sødt & ost: Hvide asparges

Bo Bech, Geist

Sødt & ost: Citronfromage

Jonas Mikkelsen, Frederiksminde

Vinder af Årets Gericke Sødt & ost

Sødt & ost: Forårsblomster " Nattefrost" krystaliseret timian & fløde på ged

Rasmus Kofoed, Geranium

Sødt & ost: Myseost med bær

René Redzepi, noma

Land: Kalvekæbe, trøffel, løvstikke og kartoffel

Jonas Mikkelsen, Frederiksminde

Sødt & ost: Enebærbusk og ædelgran

Jacob Mielcke, Mielcke og Hurtigkarl

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Se også: Smugkig i gastros oktober magasin

Vindergaverne var kæmpestore fade udsmykket af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen, der var sponsor ved gallafesten. Overraskende og mildt sagt uklassiske motiver i denne sammenhæng.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gastronomi, Artikler og Mad