Alle taler om aktier. Investeringsplatforme som Nordnet og Saxo Bank oplever boom i nye kunder, der sætter opsparingen i børsnoterede virksomheder. Og de seneste mange, mange måneder har det kun gået en vej: Op.

Hvis man har temperament til mere end aktier, er kryptovaluta vejen. Bitcoin er den mest kendte. Og hvis man var med fra start, er man blevet meget velhavende. Det synes som det vilde vesten, og ofte hører man historier om dem, der tjener rigtig mange penge rigtig hurtigt.

Mikkel Malmberg er udvikler, vært på ‘Kortsluttet’ på P1 og generel ekspert i internettet. Og han er en af dem, der for nylig ramte jackpot. Han havde fulgt med i en ny retning indenfor krypto, og via snilde og dygtighed (og en lille portion held) stødte han ind i en meget favorabel investering, der skulle vise sig at eksplodere i værdi.

Det handler om NFT’er, digital kunst og noget, man kalder for lootbags. Det er både nyt og komplekst, men det er ikke desto mindre brændende interessant. Og på få dage skulle Mikkels få hundrede kroner investeret i lootbags vokse til 165.000 kr., inden han satte dem til salg og trak gevinsten hjem.

Og det nyeste afsnit af Sidelæns handler om netop det. Vi har talt med Mikkel Malmberg om, hvad det hele egentlig går ud på og hvordan man kan komme igang, hvis man ikke allerede har kastet sine penge efter digital valuta.

Lyt til afsnittet øverst i denne artikel eller der, hvor du ellers finder dine podcasts.

 

EUROMAN-Sidelæns_Cover.jpg