Kyllingelår med løgcreme og sur/søde urter

Kyllingelår med løgcreme og sur/søde urter
Offentliggjort

12 kyllingelår

Timian

Salt

Peber

Steg kyllingelårene igennem på en pande i lidt olie. Drys med timian, salt og friskkværnet sort peber. Giv en løgcreme og nogle sprøde urtestænger i en sur sød-dressing til de stegte kyllingelår.

Løgcreme:

100 g skalotteløg

100 g rødløg

100 g zittauerløg

2 forårsløg

2 dl piskefløde

1 spsk. dijonsennep

2 spsk. finthakket persille

Salt

Olivenolie til sautering

Pil alle løg, og hak dem groft. Sauter alt undtagen forårsløgene i nogle minutter i olie, og tilsæt fløde. Lad fløden koge ind sammen med løgene, smag til med sennep og salt. Vend forårsløgene i sammen med persille.

Urtestænger i sur sød-dressing:

1 pastinak

1 gulerod

1 fennikel

2 spsk. dijonsennep

2 spsk. sukker

1 spsk. eddike

½ tsk. salt

¼ tsk. gurkemeje

2 spsk. koldpresset rapsolie

Skræl pastinak og gulerod, og skær dem og fenniklen ud i små stænger. Rør sennep, sukker, eddike, gurkemeje og salt sammen. Tilsæt olie i en tynd stråle, smag til, og hæld dressingen i et par glas, hvor urtestængerne stikkes ned.