Euroman mener: Danske fodboldfans gør sig klar til at kalde DBU og FIFA’s VM-bluff
Foto: Getty Images

Danske fodboldfans gør sig klar til at kalde DBU og FIFA’s VM-bluff

Danske Fodbold Fans (DFF) kræver konkret handling fra DBU og FIFA. Hvis ikke fire krav er indfriet inden 21. november, vil sammenslutningen for de danske fanklubber aktivt arbejde for en boykot af den skandaleombruste VM-slutrunde i Qatar i 2022.

Uroen om Danmarks potentielle deltagelse ved fodbold-VM i Qatar i 2022 fortsætter og tager til i styrke. Hvad der startede som sporadiske vindstød, begynder nu at ligne en regulær ørkenstorm om ørerne på DBU og FIFA’s indstilling om at gennemføre slutrunden i det stenrige emirat som først planlagt. Her på Euroman argumenterede vi i december sidste år for, at dansk deltagelse til VM ville være en skamplet på vores kulturarv.

Her til morgen har DFF, der er sammenslutning for mere end 25 officielle danske fanklubber, deklareret, at de er parat til at støtte en boykot af dansk deltagelse ved VM. I første omgang har de tilbudt en sidste håndsrækning til FIFA og DBU: Hvis ikke FIFA og Qatar imødekommer følgende fire krav før 21. november, hvor der er præcis ét år til slutrundens premierekamp, vil DFF gå aktivt ind i kampen for en boykot af slutrunden:

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her