Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kan du genkende dig selv? Dit toiletskab afslører, hvem du er

Foto: Getty Images og PR Sylvester Stallone som Rocky Balboa i 1979 under optagelserne af ’Rocky II’.

Kan du genkende dig selv? Dit toiletskab afslører, hvem du er

Du er i ét med jord, ild, vand og luft, og din shampoo er så ren, at den kan drikkes. Nej, du befinder dig hellere på en jumpbox, viklet ind i en TRX, og din deodorant holder dig tør som talkum. Nej, du dufter, som dine aktier opfører sig; dyrt og på toppen, og håret er lige så glat som din skjorte. Kender du typen? Euroman gør.

Gym og svedbånd

Engang var du vild. I dag er du dedikeret

Du kunne ikke sidde stille i skolen. Til gengæld bankede du alle i bordfodbold, og du kunne tyre en hel meter shots ned alene. Dit kælenavn var ’Palermo’, og selvom du ikke længere er lige så optaget af italiensk fodbold eller drikker dig stang-palermo, hænger kælenavnet ved, ligesom du står ved din fortid. Du hylder dig selv med duften, din ekskæreste i første omgang købte til sig selv. Men det svenske parfumehus insisterer på, at duften er unisex, og ingen kender din maskulinitet bedre end dig selv.

Palermo grooming.jpg

Palermo, edp 50 ml fra Byredo, 1.000 kr.

Du er en maskine

Du spilder ikke tiden. Når du laver pull-ups, push-ups, sit-ups. Når du handler fornødenheder. ”20 mere!” råber du ud gennem dine læber, der er lige så stramme som dine lægge. Altid en hel kasse proteinbarer, den store tønde med proteinpulver, et kilo-peanutbutter-bøtten og en ramme premixed valle-shakes, klik-klik-klik, hos din onlineproteinpusher. Du elsker, når du ikke behøver at bekymre dig om lagerstyringen af muskelopbyggende produkter i skabet. Derfor holder du også af multicremen, der plejer både din hud og dit veltrimmede skæg. Videre. Videre!

Yves grooming.jpg

Face and Short Beard Care fra Yves Rocher, 119 kr.

Du glinser. Under og efter træning

Sveder du meget? Går paven med sjov hat? Ja. Derfor står du også ofte under bruseren, og al det vand med al den kalk udtørrer din hud, der lægger sig stramt om dine konturer. Dine albuer opfører sig som sandpapir korn 60. Når du kommer ud af badet, masserer du dine ømme muskler og kroppen ind i en blødgørende olie med duft af citrus. Den tager dig tilbage til syrlige buckets og full moon parties på Koh Phangan.

3 grooming.jpg

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her