Fiol Optik - Høj kvalitet og service, i Københavns latinerkvarter

Fiol Optik er en hyggelig optiker og brilleforretning i latinerkvarteret i København. Forretningen er spækket med lækre håndplukkede briller og solbriller. Samt tilbyder ejer Charlotte Mogensen ekseptionel service og faglighed. Atmosfæren er hyggelig og personlig, og giver dig ro til at browse igennem de mange lækre mærke. Forretningen tilbyder briller fra nichemærkerne, og fra de store kendte spillere i branchen. 

FLEYE Copenhagen – Dansk brilledesign håndlavet til perfektion

FLEYE Copenhagen er en dansk designvirksomhed med en mission om at skabe briller, der komplimenterer og understreger stil og personlighed. FLEYEs designs er kendetegnet ved et miks mellem en række nytænkende farvenuancer, silhuetter, materialekombinationer og unikke detaljer, som sammen giver et personligt og tidløst udtryk. 

FLEYEs Instagram-profil byder på masser af brille- og solbrilleinspiration til både mænd og kvinder. Gå på opdagelse i vores store udvalg af håndlavede kvalitetsbriller i allergivenlige materialer og karakteristiske designs. 

Thiele - Persol, ikoniske italienske solbriller og briller

Thiele har Danmarks største udvalg af solbriller og briller fra verdens store modehuse.

Unik Optik - dit syn i trygge hænder

Dit syn er unik, derfor sætter vi god tid af til dig og synundersøgelse for at give dig den bedste rådgivning. 

Vi er en lille selvstændig optiker, uafhængig af kæder og kan derfor selv bestemme vores udvalg af briller, solbriller, brilleglas, kontaktlinser og natlinser, så du altid er sikker på at få den bedste kvalitet og nyeste teknologi. 

Vi har valgt at have eget værksted, hvor vi sliber, monterer, reparerer og servicerer dine briller. Når et par briller forlader Unik Optik, skal de være 100% i orden.
Vi ønsker med vores instagram at fortælle historier fra vores hverdag. 

ZEISS Vision Care Danmark

Nyhed! Intelligente solbriller, som tilpasser sig vejret.

Det kan være svært at vide, hvornår man skal tage sine solbriller på eller af, eftersom vores nordiske vejr hurtigt kan skifte mellem solrigt og overskyet. ZEISS AdaptiveSun går fra mørke i svagt lys til endnu mørkere i stærkere lys. Læs mere og find nærmeste optiker, der sælger ZEISS brilleglas.Ørgreen Optics - A functionalist masterpiece

Ørgreen Optics er dansk design når det er bedst. Innovation, kvalitet, minimalisme, og rene linjer - disse værdier og standarder, som blev etableret i halvtredserne og tredserne af kendte designere som Arne Jacobsen og Louis Poulsen, er tilstede i alle Ørgreens designs. Dog er de rene linjer altid ledsaget af et særligt Ørgreen tvist, som består af unikker detaljer og finesser, der er inspireret af gade kultur, ekstrem sport og klassiske biler. 

Ørgreens Instagram konto har en legende, dynamisk og på nogle måder provokerende æstetik, der giver udtryk for en konsekvent tilgang til design, og som er en åben invitation til at udforkse brandets historie og kollektioner.