Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Fra softshell til fleece: Sådan holder du varmen i vinterkulden

Foto: PR

Fra softshell til fleece: Sådan holder du varmen i vinterkulden

Lad dig ikke bilde andet ind: Når det kommer til at holde sig varm i de kolde måneder, er der ikke noget vigtigere end udstyret. Vi guider til fire teknologier, der er værd at kigge efter, når du skal shoppe vinterovertøj.

Hvem har ikke prøvet at være ved at krystallisere i minus 1.000 grader, mens en irriterende sjæl står ved siden af i sin flyverdragt og belærer dig om, at du da bare skal slappe af i kroppen, hvis du vil undgå at fryse. Ja, dit mindset betyder helt sikkert noget, men du ender ikke som Wim Hof (ekstremsportsikon, red.) ved at bilde din hjerne ind, at du opholder dig syd for ækvator, når du i virkeligheden befinder dig midt i en snestorm.

Nej, for at holde varmen i den kolde, danske vinter, skal du have udstyret i orden. Og her handler det ikke om naturlige metervarer som bomuld, hør eller silke, der ellers normalt regnes højest i hierarkiet, når det kommer til beklædning. Skal du være komplet modstandsdygtig i de kolde måneder, må du nemlig glemme de negative associationer til ordet ’syntetisk’ og hengive dig til de tekniske metervarer.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her