Amazon Prime: The Grand Tour sæson 3

Fra eksplosioner til sækkepiber og superbiler: Amazon Prime offentliggør trailer for ’The Grand Tour’ sæson tre

Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond er snart tilbage med en ny sæson af ’The Grand Tour’ og den første trailer er akkurat så eksplosiv, som man turde håbe det. Sæson tre har premiere den 18. januar, men du kan allerede komme i stemning med de første to sæsoner på Amazon Prime.

Har man bare den mindste interesse i biler, har man hørt om de tre briter, der deler værtsrollen på Amazon Primes bilprogram ‘The Grand Tour’. I løbet af de seneste to år har de efterladt ‘Top Gear’ i støvet og sat nye grænser for, hvad man kan tillade sig at forvente af et bilprogram og i særdeleshed af værterne.

Det er nemlig imponerende nok i sig selv, at programmet fortsætter, når man ser på de ulykker, som især Richard Hammond har gennemlevet. I 2006 kørte han galt i en jetbil med 288 km/t, og kom så galt afsted, at han lå i koma i to uger og brugte flere år på at komme sig fuldstændig. I 2017, i anden sæson af ’The Grand Tour’, gik det galt igen, da han kørte ud over en skrænt i en ’Rimac Concept One’ med 200 km/t.

Intet desto mindre afslører traileren for sæson tre, at ’The Hamster’ atter risikerer liv og lemmer, da han skal køre en flamme-udsmykket Jeep over en faldefærdig bro i midten af den colombianske regnskov. Derudover sprænges helikoptere i luften, superbiler testes og de sværest fremkommelige terræner besøges, hvor man kan se frem til ture mod destinationer som Mongoliet, Kina og Detroit.

’The Grand Tour’ sæson tre får premiere den 18. januar 2019 og kan streames på Amazon Prime.

Se, hvad vi ellers skriver om: Amazon, Streaming, Serier og Biler