Davs og velkommen til VM-posten, hvor vi forsøger at styre uden om Suarez, selv om det er svært at lade den mand være. Der er simpelt hen så meget underholdning i ham.

 

______________




Men også skønhed. Læg mærke til, hvor smukt denne engelske singer-songwriter, synger om ham. For at få det fulde udbytte, læs teksten.
______________ 




Endnu en sang. Messi, der lavede to kasser i går, er en dødbider i sammenligning med Suarez. Med det hele i fødderne og knap så meget i munden. Her har de muntre mennesker på The Illustrated Game forsøgt at gøre ham bare en anelse mere bralrende.  
______________ 

 


 

Og Nigerias målmand er enig: Han er god, ham Messi. Han får bare lidt for mange frispark. #Spillertunnelhygge.

______________ 




Men lad os rette opmærksomheden mod dagens afgørelser i gruppespillet.
Ghana, der imponerede mod Tyskland, har stadig en teoretisk mulighed for at gå videre til ottendedelsfinalen. Men også sit at slås med. For eksempel truppen, der krævede en flyladning kontanter for overhovedet at gå på banen. Det fik de så, snapshottet ovenfor skulle angivelig være af en spiller, der kysser sine nye pengesedler.


Desuden har to nøglespillere fået besked på at skynde sig at forsvinde hjem til Ghana på grund af dårlig opførsel.
______________ 




Hvis det alligevel skulle lykkes de gale ghaneserne at tage points fra Portugal, sender de endnu en samling fodboldkostbarheder tidligt hjem. Portugal er VM’s 9. mest kostbare hold - alene Cristiano Ronaldo repræsenterer en markedsværdi på 800 millioner ifølge Time. Se hele listen over holdenes markedsværdi her.
______________ 

 


I samme gruppe drømmer USA også om at gå videre. Det er ikke helt usandsynligt. Faktisk kan over 900  forskellige udfald i gruppe G sikre amerikanernes avancement. NY Times har dem alle sammen i et kvadratisk, praktisk og godt skema

______________



Selv om mulighederne ser gode ud for USA, kan man ikke undervurdere den mentale støtte fra tv-seerne i hjemlandet. Det ved det amerikanske fodboldforbund, der har allieret sig med landstræner Jürgen Klinsmann, der tilsyneladende har underskrevet en fraværserklæring til amerikanske statsborgere, så de kan holde fri og heppe. Venlig mand, ham Klinsi.
______________

 

Det var alt for nu. Selv om, du er træt af ham, så respekter din chef, han er også bare et menneske.