Hvad end du skal pleje nytårstømmermændene, eller om du skal passe dit nytårsfortsæt om at binge-watche noget mere, står Netflix klar med en masse nye serier, film og dokumentarer i januar. Se selv herunder:

Comedians in Cars Getting Coffee Collections
Siden 2012 har alt fra Larry David til Barack Obama gæstet Jerry Seinfelds show ‘Comedians in Cars Getting Coffee’ - og som navnet antyder, kører Seinfeld og hans gæster, som ofte er komikere, rundt, drikker kaffe og småsnakker, hvilket udgør en særdeles underholdende kombination. Serien får 24 nye afsnit, som kan ses eksklusivt på Netflix - og streamingtjenesten har lovet, at samtlige gamle sæsoner også vil blive tilgængelige.
Premiere 5. januar 

Lovesick (sæson 3)
I ‘Lovesick’ følger vi karakteren Dylan, som i jagten på den evige kærlighed finder klamydia og efterfølgende må give samtlige partnere fra tidligere forhold besked om sygdommen. I den kommende sæson forsøger Dylan og hans venner Evie og Luke fortsat at navigere i kærlighedens verden i en skildring af 20’ernes romancer. Traileren til sæson 3 er endnu ikke kommet ud, men du kan tage et kig på sæson 2 herunder.
Premiere 1. januar 2017

Homeland (sæson 6)
Adskillige måneder siden den seneste sæsons afslutning er CIA-agenten Carrie Mathison tilbage i New York, hvor hun bor med sin datter og arbejder for en organisation, der hjælper muslimer, som lever i USA. Handlingen foregår mellem valget og indsættelsen af en ny, kvindelig præsident - og en ny terrortrussel melder sig.
Premiere 16. januar

Weeds (sæson 1-8)
Efter sin mands pludselig død begynder forstadsenken Nancy Botwin at sælge marihuana til sine velhavende naboer for at kunne forsørge sig selv og sine børn - og efterhånden begynder Botwin-familiens flirten med kriminalitet at eskalere gennem seriens otte sæsoner.
Premiere 1. januar

 

Rotten (dokumentarserie)
I denne nye dokumentarserie går Netflix tæt på en fødevarebranche, hvor små landbrug er i krise, hvor der svindles voldsomt, og hvor profit kommer i forreste række - hvilket alt sammen har indflydelse på, hvad der ender på vores tallerkener.
Premiere 5. januar

 

The Polka King (komediefilm)
Med Jack Black i hovedrollen skildrer ‘The Polka King’ polske Jan Lewans rejse fra tiden som butiksejer i 70’erne til at blive den ubestridte ‘konge af pensylviansk polka’ i de tidlige 90’ere. Filmen er baseret på virkelige hændelser og fortæller historien om en emigrants jagt efter den amerikanske drøm.
Premiere 12. januar

A Futile and Stupid Gesture (biografisk film)
Humormagasinet National Lampoons storhed og fald samt dets medskaber Doug Kenney bliver skildret i denne biopic, der fortæller historien om de oprørske humorister, der ændrede det amerikanske komedie-landskab.
Premiere 26. januar

Andre nyheder på Netflix i januar

Serier:
Grace and Frankie (sæson 4). Premiere 19. januar
Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (sæson 2). Premiere 5. januar
Disjointed (part 2). Premiere 12. januar
Van Helsing (sæson 2). Premiere 19. januar
Drug Lords (sæson 1). Premiere 19. januar

Film og dokumentarer:
The Open House. Premiere 19. januar
Somebody Feed Phil. Premiere 12. januar
After Earth. Premiere 1. januar
Concussion. Premiere 11. januar
Kong: Skull Island. Premiere 27. januar
The Divergent Series: Allegiant Part 1. Premiere 1. januar
Dirty Money (dokumentar). Premiere 26. januar

Børn og familie:
The Adventures of Puss in Boots (sæson 6). Premiere 26. januar
Llama Llama (sæson 1). Premiere 26. januar
Trolls: The Beat Goes On (sæson 1). Premiere 19. januar
Det regner med frikadeller 2. Premiere 1. januar
Open Season: Scared Silly. Premiere 1. januar

LÆS OGSÅ: Se trailer: Rasmus Bjerg er John Mogensen i nyt dansk drama

LÆS OGSÅ: Her er de dårligste skuespillere nogensinde ifølge The Razzies

LÆS OGSÅ: HuskMitNavn: “Jeg overvejede om hans næse skulle være en raket eller hans mund en jordklode, men det er jo håret, der er hans signatur”