mænd1.jpg

Philip Lotko, 32, co-founder i Rains

Philips outfit er tilpas festival-afslappet med undertrøjen og de store solbriller. Men trenchcoaten tilfører alligevel looket noget sofistikeret.

rasmus.jpg

Rasmus Skousen, 44, fotograf

Rasmus kører normcore-stilen til perfektion med sit underspillede, sorte outfit. Kasketten i teknisk materiale rammer outdoor-bølgen, som er en af tidens største tendenser.

emil.jpg

Emil Baker, 24, Model Scout og stylist hos Unique Models

Bøllehatten og korte shorts er festival must haves, så snart solen kigger frem. Halskæden giver Emils look kant på en diskret måde.

Adam-Katz-Sinding-Euroman-Roskilde-2019_AKS0617.jpg

Svend Tofte Bjørn, 21, sabbatår

Svend har gang i sen-90’ernes tekno look med de hurtige briller, den tynde halskæde og sporty t-shirt. Han ser ud til at være klar til rave i nat på Apollo til DJ Koze.

pol.jpg

Jamil Henriksen, 36, Key account manager hos Politiken

Jamils looke er simpelt, men super cool. Kasket, solbriller, hvid t-shirt og sorte jeans. Der skal i virkeligheden ikke mere til, hvis du bærer det med stil. Hans sneakers fortæller mig, at han har styr på hvad der rør sig.

Adam-Katz-Sinding-Euroman-Roskilde-2019_AKS0761.jpg

Oliver Thrane, 24, model hos Unique Models og fotograf

At tage på festival i helt hvidt outfit kræver en indsats. Alligevel ser Oliver dejlig afslappet ud og ligner ikke typen, der stresser over, om der bliver spildt øl på ham.

tore.jpg

Tore Folkerman, 39, arbejdsfri

Den blå kasket og de 80’er agtige solbriller ser super cool ud til det ellers sorte outfit. Den outdoor inspirerede jakke er og både praktisk og smart.

jesper.jpg

Jesper Zuschlag, 31, skuespiller

Termojakke, solbriller i håret og en eksotisk drink er on point festivalstil. Dejlig afslappet og ukompliceret.

simon.jpg

Simon Wick, 22, Designer og grundlæger af Di-Vision, model hos Scoop Models

Simon rocker solskærmen med attitude og ser ellers cool ud i sorte jeans og hvid t-shirt. Mere skal der nogle gange ikke til.

anton.jpg

Anton Thiemke, 21, kunstner og model hos Scoop Models

Anton pifter sine sorte læderbukser og striktrøje op med farverige Converse sneakers og den lyserøde kasket. Jeg er vild med detaljerne som solbrillerne uden på kasketten, den tykke halskæde og nøglerne i karabinhagen.

mads.jpg

Mads Emil, 36, freelance stylist og kreativ konsulent

Mads går praktisk til værk i en termovest og en bæltetaske på skrå. Kasketten med leopardprint er sjov på en underspillet måde.

johan.jpg

Johan Chen, 31, CEO Frama

En jakke på skrå er rendyrket festival-praktik. Det ser fedt ud, og du slipper for at blive gennem-kold til de sene koncerter. Bøllehatten med drawstring er en kæmpe tendens denne sommer og forener den praktiske solskærm med out-door mode på bedste vis.

last mand.jpg

Jacob Kampp Berliner, 43, co-owner & CEO Soulland

Jeg er vild med Jacobs blå Kansas jakke til de kakifarvede bukser. Han ser cool og afslappet ud, men stadig tilpas praktisk i tøjet til festivalens vind og vejr.

En jakke på skrå er rendyrket festival-praktik. Det ser fedt ud, og du slipper for at blive gennem-kold til de sene koncerter. Bøllehatten med drawstring er en kæmpe tendens denne sommer og forener den praktiske solskærm med out-door mode på bedste vis.