Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ugens mode-overblik: Converse har produceret to Chuck 70's for Carhartt WIP Stores

Foto: Carhartt/ Converse

Ugens mode-overblik: Converse har produceret to Chuck 70's for Carhartt WIP Stores

Vi samler op på de bedste nyheder og kollektioner i modeverdenen. Denne gang udelukkende med collabs med blandt andre Champion x Timberland, Tommy Hilfiger x Rossignol og Converse x Carhartt.

Støvler og sportskollektion fra Champion x Timberland

Det er vinter og Timberland-tid. Deres ruskindsstøvler er en klassiker på højde med Red Wing og Dr. Martens og er især hip-hoppernes foretrukne. Sidste år blev de en tand mere high end-fashionabel med tre striber på anklen, da man fik Gucci til at lave en kostbar version. I år har Timberland gået en mere sporty vej og er teamet op med Champion, som de sidste par år har oplevet en revival efter at have levet et liv i glemsel på hylderne hos supermarkeder som Kvickly og Bilka.

Timberland1.jpg

Samarbejdet mellem Champion og Timberland til denne vinter har resulteret i flere støvler og en større sportskollektion med afslappet træningstøj. Først vil sportstøjet under navnet 'Luxe Pack' blive tilgængeligt 10. november, men de seks ny-producerede støvler vil kunnes købe online fra den 26. november eksklusivt hos Foot Locker.

Timberland2.jpg

Timberland3.jpg

Converse har netop lanceret to Chuck 70's for Carhartt WIP Stores

Champion og Timberland er ikke det eneste nye makkerpar, som har hooket op for at lave nogle sko sammen. Det samme har Converse og Carhartt gjort i denne uge. I går havde de to skaterdarlings release på nogle Chuck 70-modeller, som Converse har produceret ekslusivt for Carhartt WIP Stores. 

Der er tale om en 'Chuck 70 Chalk', der er i rå hvid canvas med sorte kontrastsyninger og 'Chuck 70 Milner', der er i blød ruskind, hvilket matcher sæsonens efterårsfarver og med gulddetaljer.

Converse1.jpg

Converse2.jpg

 

Du kan læse mere om samarbejdet og købe skoene her på Carhartt WIP Stores' hjemmeside.

Nyt skitøj fra Tommy Hilfiger x Rossignol

For skientusiaster, der også vil se moderigtig ud, når de buldrer ned ad løjperne, er der gode nyheder. For anden gang har Tommy Hilfiger lavet en kollektion af skitøj sammen med det franske skisportstøjmærke Rossignol.

Tøjet kom til salg online torsdag og kan findes i butikkerne fra 15. november. 

Hilfiger2.jpeg

Hilfiger 1.jpeg

I dag ramte et af 2018's største collabs hylderne

Tidligere på ugen udvalgte vi vores ni favoritter fra det nye samarbejde mellem Ralph Lauren og Palace, som GQ har kaldt for det største og mest spændende i 2018. Preppy møder skateboarding.

Nu er det endelig muligt at købe tøjet, for fredag gik salget online på Palaces webshop. Fordi Palaces collabs er kendte for at blive hurtigt udsolgt, vil vi anbefale at rykke med det samme, hvis du finder noget af tøjet interessant. 

Se eller gense nogle af produkterne herunder:

Palace1.jpg

Palace2.jpg

Palace3.jpg