Fashion Director for Bergdorf Goodman, Bruce Pask: “Når man først er kommet i et par brede bukser, går man aldrig tilbage” scroll-down

Fashion Director for Bergdorf Goodman, Bruce Pask: “Når man først er kommet i et par brede bukser, går man aldrig tilbage”

Bruce Pask er et stilikon, du sandsynligvis er stødt på, hvis du har bare en smule interesse for herretøj og branchens mere betydningsfulde aktører. Pask er Fashion Director for de to amerikanske stormagasiner Bergdorf Goodman og Neiman Marcus, hvilket oversat til menigmands sprog betyder, at han har rigtig meget indflydelse på, hvordan den stilbevidste amerikanske mand går klædt. Vi mødte ham i Danmark, da han besøgte Copenhagen Fashion Week i august.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: Kenneth P. Nissen
Mode Euroman

Briller

"Jeg har gået med briller i hele mit voksenliv, og jeg kan virkelig godt lide det. De her er fra et parisisk mærke, der hedder Maison Bonnet, et familiedrevet brand, som laver brillerne i hånden i deres lille butik på toppen af Palais Royal i Paris. I tidernes morgen lavede de blandt andet briller til fantastiske mennesker som Yves Saint Laurent og Le Corbusier. Man får målt sit hoved, og de tegner en masse skitser, det er meget analogt. Brillestangen er inspireret af Le Corbusiers briller, men jeg fik lavet en runding på selve brillen, som er helt unik og kun findes på denne model."

Jakke

"I min verden laver Le Mont St. Michel de bedste arbejdsjakker i verden. De er blevet et nøgleprodukt i The B. Shop i Bergdorf Goodman, som var en butik, jeg fandt på at lave for at have noget mere stildrevet frem for hardcore mode. Vi sælger dem i en række farver. Jeg havde aldrig set en jakke som denne her før i deres sortiment, da jeg blev præsenteret for den sidste år, og jeg var nervøs for at købe den hjem til butikken, fordi den er kviltet og mønstret. Den skiller sig lidt ud. Det endte dog med at være den første, som vi udsolgte, og da de kun lavede den i sidste sæson, er jeg glad for, at jeg selv fik fingrene i en."

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode, Sneakers og Herretøj