Sponsoreret af Klarlund

Panerais ’Radiomir ’-kollektion er tilsølet i historisk storhed. I 1935 skulle den Kongelige Italienske Flåde bruge nye ure, og de gik til deres faste samarbejdspartner, Panerai, der i en årrække havde forsynet militæret med forskellige præcisionsværktøjer. Resultatet af deres forespørgsel blev til den første prototype af ’Radiomir ’-uret. Ref.2533 hed det, og hvad der var specielt innovativt ved uret, var det radium-baserede stof, der fik visere og tal til at lyse op i mørket. Dermed havde de italienske dykkere et præcisionsværktøj med, der fungerede godt i havets mørke dyb.

PAM01292.jpgPanerai - Radiomir Quaranta - 45.750 kr.

Det er denne stolte tradition, der bygges videre på med fire nye referencer, der netop nu er blevet lanceret i Danmark gennem Klarlund, der har butik i København. Urene har en 40 millimeter stor kasse, der måler 10,15 millimeter i tykkelsen og derfor egner sig til mere end blot muskuløse mænd med dykkercertifikat og eventyrtrang. Det er universelle ure med en simpel, dog smagfuld silhuet, der gør sig lige godt til begge køn og til mange lejligheder.

Det er fire nye ure, der nu er kommet til Danmark, og som kan købes og prøves hos Klarlund i København. Tre af dem er udkommet i deres Quaranta Steel-kollektion, der alle har sun-brushed sandwich-skiver med indeksering og tal, hvor kun klokken tolv og seks reflekterer lysstråler med bærerens bevægelser. Forskellen på de tre ure i Steel-kollektionen er den farve, de er sun brushed i. Hvid, blå og sort fås de i, de kan tåle 30-meters havdybde, og alle remmene er udskiftelige og kan fås i forskellige farver.

PAM01293.jpgPanerai - Radiomir Quaranta - 45.750 kr.

Det fjerde ur er et Radiomir Quaranta Goldtech™ med en poleret Goldtech™-kasse, en hvid sun brushed skive og en mat-brun aligatorrem. Radiomir Goldtech™ er et guldmateriale, der er blevet udviklet af Panerai, og det inkluderer en kombination af platin og kobber, der giver materialet et intenst rødt udseende.

PAM01026.jpgRadiomir Quaranta Goldtech™ – 138.750 kr.

Alle urene har et nedtonet og simpelt udtryk, men de formår alle alligevel at være iøjnefaldende elegante. De har elementer, der er tydeligt knyttet til deres stolte maritime oprindelse, og derfor appellerer de i særlig grad til kendere, der identificerer sig med mærkets historie og ekspertise.

Klarlund har urene i udstillingsboksene i deres butikker på Vesterbrogade og på Østergade, så det er muligt ved selvsyn at se, om Panerai har en plads på dit håndled. Klarlund har siden deres åbning af deres første butik i 1947 været en af Danmarks fremmeste ur- og smykkeforhandlere. Deres status som den eneste forhandler af Panerai i Danmark i over 20 år, giver dem et unikt kendskab til det italienske ur-mærke, dets æstetik, og hvordan deres sun-brushed og maritime ure tager sig bedst ud.
Tøv ikke med at give en af Klarlunds forretninger et besøg og oplev deres særlige ekspertise for ure.

Se mere her.