Drake tirrer med sort/rød Nike Vomero 5+

Den canadiske rapmogul Drake har på sin ’Assassination Vacation Tour’ fremvist en ny og ukendt colorway af Nike Vomero 5+ i en dyster sort og rød farve. Det er uvist, om det er en colorway, som resten af os får lov til at købe. Drake har flere gange tidligere trukket i Nike-modeller, som os dødelige ikke har kunne få adgang til. Det har hver gang resulteret i en stor hype omkring skoen, og så har Nike pludselig udgivet dem. Derfor er der en god chance for, at du i den nære fremtid kan købe den sort/røde Nike Vomero.

Drake Nike Vomero
@ANTSOULO

Samsøe & Samsøe åbner ny konceptbutik i København

Den 22. marts slår Samsøe & Samsøe dørene op til en ny konceptbutik i Købmagergade. Den nye butik er med hjælp fra arkitekten Morten Hedegaard lavet med inspiration fra New York og Tokyo, og vil blandt andet tilbud en interaktiv skærm, hvor kunderne kan se butikkens produkter, uden de behøver at lede vildt. Derudover vil Samsøe & Samsøe ændre deres portefølje, og den nye butik vil derfor have fokus på højtprofilerede brands, herunder 66 North, Han Kjøbenhavn, Wood Wood, Holsweiler, Acne og Sand. 

Se billeder af butikken her.

SAMSØE&SAMSØE_KØBMAGERGADE_1.jpg

SAMSØE&SAMSØE_KØBMAGERGADE_3.jpg

SAMSØE&SAMSØE_KØBMAGERGADE_4.jpg

SAMSØE&SAMSØE_KØBMAGERGADE_5.jpg

Adidas laver collab med Game of Thrones

Med næsten lige præcis én måned til den sidste sæson af Game of Thrones er det på tide, at du kigger på de her seks nye Ultra Boost colorways, der er inspireret fra de forskellige vigtige grupperinger i serien. Der er to udgaver af Targaryen-skoen, den ene i sort med et flammehav af orange på tippen, og den anden i hvid og sølv. Det er nok et spil på familiens fortid og nutid.

Derudover udgiver de en sko for House Stark, House Lannister, Night’s Watch og to sko for White Walkers, den ene en ’Dragon-edition’. På indersiden af skoene er der huslogoer, såsom Lannister-løven og Stark-ulven, samt husslogans på bagsiden. Som en lille bonus står der 'Winter is here' bag på White Walker skoen.

Køb skoene her. 

Game of Thrones Adidas Ultra Boost
Foto: Adidas

got2.jpg

got3.jpg

got4.jpg

got5.jpg

got6.jpg

Acne ser tilbage på de ikoniske 90’ere

Acne har i tidens ånd ladet sig inspirere af den store americana workwear bølge der er allestedsnærværende, med en twist af 90’erne. De har ladet sig inspirere af amerikansk folkehistorie og kultur, hvilket der er kommet en genfortolkning af de amerikanske high schooljakker ud af, samt denim, denim og atter denim. Se kollektionen, der med sine blå og røde nuancer blandet med hvidt lægger en solid bund til garderoben.

Kollektionen kan købes her.

Acne Studios
Foto: Acne

acne2.jpg

acne34.jpg

acne4.jpg

Burberry vil være plastikfri i 2025

Allerede inden 2020 er planen, at Burberry vil udskifte alle bøjler, hylstre og polyposer med miljøvenlige alternativer, ligesom de vil tilbyde kunder, at de kan aflevere brugte bøjler i butikkerne, så Burberry kan genbruge dem. Indtil videre har luksusmærket nedsat deres plastikforbrug med 29 ton, efter de stoppede med at bruge plastiklaminering til deres hylstre.

Som led i deres plan om et mere miljøvenligt brand, vil de ikke længere producere tøj med dyrepels, samt sørge for, at 100% af deres plastikforbrug inden året 2025 enten kommer fra genbrug eller er helt udfaset.

Burberry
Foto: Gettyimages

Stone Island og Supreme udgiver ny kollektion

Hvor Supreme tidligere har fyldt en del i samarbejdet mellem de to mærker, er det i denne omgang kun en minimalistisk tilstedeværelse det røde og hvide logo får. Samarbejdet mellem de to har nu stået på i fem år, og de har tidligere haft stor succes med deres forholdsvist små udgivelser. Blandingen af Stone Islands kvalitetsbevidsthed og Supremes streetstyle giver en balance mellem begge mærkers identitet. Der er masser af slidstærkt materiale, camouflage mønster og en utility vest. 

Kollektionen kan købes her. 

Supreme Stone Island
Foto: Stone Island

su2.jpg

su3.jpg

su4.jpg

su5.jpg