Porsche Passport
Foto: Getty Images Med det nye luksusbil-abonnement kan du vælge imellem Porsches mange, lækre bilmodeller - herunder en 911.

Porsche Passport

Netflix for biler: Porsche lancerer nyt luksusbil-abonnement

For 2.000 dollars om måneden kan abonnenterne vælge imellem fire af luksusmærkets biler og skifte dem ud, så ofte de ønsker.

Er du på udkig efter en ny bil, men synes du udsigten til at skulle køre i den samme gennem de næste par år er lidt kedelig, så kommer løsningen her. Porsche har nemlig lige lanceret ‘Porsche Passport’, som er et bil-abonnement for dem, der ikke vil lade sig binde af én enkelt bil - for med abonnementet kan du vælge imellem hele fire af firmaets luksusbiler og udskifte dem, så ofte du har lyst til, skriver Porsche på deres hjemmeside.

Den nye service er blevet sammenlignet med Netflix for biler og bliver først afprøvet i byen Atlanta i USA. Her kan brugerne vælge imellem to forskellige abonnementstyper: ‘Launch’, som koster 2.000 dollars om måneden og lader dig vælge imellem modellerne 718 Boxster, Cayman S, Macan S og Cayenne SUV, samt ‘Accelerate’, som koster 1.000 dollars mere om måneden og lader brugerne vælge imellem hele 22 biler, herunder en 911 og en Panamera.

Gennem en smartphone-app kan abonnenterne kontakte den nærmeste Porsche-forhandler og fortælle, hvornår de gerne vil bytte bil, og hvor det skal finde sted. Med i prisen hører der også en Porsche-medarbejder, som flytter alle ens ting fra den ene bil til den anden, og som sørger for, at ens telefon er sat op til at kunne fungere med bilens system, og at radioen er indstillet efter ens præferencer.

Med ‘Porsche Passport’ er der desuden sørget for forsikring, skat og registreringsafgift, så abonnenterne ikke skal bekymre sig om andet end hvilken bil, de vil vælge næste gang. Man kan håbe, at den nye luksus-service også rammer Danmark en gang i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Koenigsegg er verdens hurtigste bil

LÆS OGSÅ: Se ejendomsmægler Jesper Nielsens biler gennem karrieren

LÆS OGSÅ: Ny funktion i Nissan-biler kan måle ud fra din sved, om du er dehydreret