Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Christian Stadil: “Hvis du jagter to kaniner, fanger du ingen”

Foto: Nina Buth Olsen

Christian Stadil: ”Hvis du jagter to kaniner, fanger du ingen”

50 års-fødselar Christian Stadil er ny gæst i Sidelæns. Mød Hummel-milliardæren til en snak om meget mere end forretning, når han livligt fortæller om sin interesse for kunst, champagne og oplevelser, der nærmest transcenderer virkeligheden.

Han er et højt besunget blad på den danske erhvervshimmel. Det var engang svært at sige fodbold i Tibet, ‘company karma’ og ikke mindst landsholdsfodbold uden også at nævne hans navn, men Christian Stadil er langt mere end det. Hummel er det mest udbredte varemærke i porteføljen, der efterhånden tæller ejerskab og engagement i en lang række selskaber.

Men det er ikke kun hardcore forretning, vi skal tale om i det seneste afsnit af Sidelæns, hvor Christian Stadil er gæst. Vi skal også snakke champagne, vi skal snakke kunst, og så skal vi naturligvis markere, at han runder 50 år på dagen for interviewet.

På sin 50 års fødselsdag gør Christian Stadil status over sit liv hidtil, og kigger frem mod det næste årti. Hans interesse for kunst og litteratur har været en tro følgesvend gennem hele livet, ligesom han også er en habil udøver af kampsport. Balancen mellem fritid og arbejde har været flydende, og Stadil har formået at inkorporere sine hobbyer i sin måde at drive forretning på.

I det nyeste afsnit af Sidelæns fortæller han om at møde Julian Schnabel, om en nærmest transcenderende samtal med faderen og forretningspartneren Thor Stadil, og ikke mindst sit lange liv som konstant nysgerrig sjæl, hvor han insisterer på hele tiden at lære nyt.

Lyt til afsnittet øverst i artiklen her eller der, hvor du ellers finder dine podcasts.

EUROMAN-Sidelæns_Cover.jpg