Den store ulempe ved tatoveringer er, at det gør ondt. At få stukket en nål i huden gentagne gange i flere timer kan få selv den hårdeste til at pive. Men for radiovært og ejer af Heartbeats, Le Gammeltoft, er det en rar smerte.

”Det er lidt sygt. Men jeg kan godt lide, når ting gør en lille smule ondt. Derfor elsker jeg at blive tatoveret.”

Her er en Le Gammeltofts tatoveringer. Et mix tape.

Det fortæller hun i Euromans podcast ’Under nålen med Tue & Tony’, hvor hun er gæst sammen med forfatter og tidligere jægersoldat, Thomas Rathsack. På trods af at han har været minerydder i Afghanistan og livvagt i Irak deler han ikke Les glæde ved smerte. Ikke desto mindre har han masser af tatoveringer. Blandt andet har fået udsmykket hele sin ryg med nordisk mytologi, og så har han en tatovering af sin hund, som han fandt i Afghanistan.

”Jeg fandt den, da den kun var fem uger gammel, og jeg havde den i 16 år. Det længste forhold jeg har haft til en af det modsatte køn. Selvom tatoveringen af hende ikke er så stor, tog den ni timer og var meget smertefuld at få lavet.”

Du kan høre om flere af gæsternes tatoveringer og historierne bag i denne nye fjerde episode. Du kan finde den i iTunes. Du kan også høre den i Spotify eller her nedenfor. Husk, du kan også høre de tre foregående afsnit.

Afsnit 1 er med Rasmus Tantholdt og Ibi Makienok

Afsnit 2 er med Jan Grarup

Afsnit 3 er med Simon Sears og Mikael Simpson