Jobbet for dig?
Foto: Daniel Berehulak/Getty Images Taj Mahal i Indien.

Jobbet for dig?

Drømmejob: Bliv betalt for at rejse verden rundt

New York Times søger en globetrotter til at besøge 52 helt unikke steder og fortælle om dem.

Er dit pas ved at løbe tør for plads til nye stempler? Har du mod på livet, og kunne du tænke dig at blive betalt for at opleve nogle af de mest fantastiske steder på jorden? Så bør du læse videre her.

For New York Times søger en rejselysten journalist til at udforske verden.

Hvert år anbefaler avisen 52 helt særlige og unikke steder, man skal besøge – menneskeskabte som naturlige. Det kan være maleriske, uspolerede strande, forbløffende arkitektur eller kulinariske skatte, som man hopper på en flyver for at opleve. Featuren kalder de ’52 Places to Go’, og nu vil New York Times ansætte en til at besøge alle stederne og berette om dem. Avisen skriver: 

”Vi søger en journalist, der i løbet af 2018 vil tage til hver destination på vores liste og fortælle os historien om hvert sted og om livet på farten. Den ideelle kandidat har et godt brugt pas, evnen til at springe i faldskærm ind på et sted og koge dets inderste væsen ned og gengive en betagende fortælling med ord og billeder.”

Man skal desuden være flydende i engelsk og have medieerfaring. Er jobbet lige noget for DIG, og kan du tage et år ud af kalenderen, kan du læse mere om det eksotiske jobopslag her.

Du skal dog skynde dig at spidse pennen. Der er ansøgningsfrist tirsdag den 31. oktober - altså i morgen!

LÆS OGSÅ: Vil du overnatte her? Her er de 9 mest bizarre hoteller i verden

LÆS OGSÅ: Top 5: Her er de fem dyreste Airbnb-hjem

LÆS OGSÅ: Her er kvarteret hvor du kan tilbringe hele din London-tur

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Job